Ouderraad

Aan deze pagina wordt hard gewerkt...

 

   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

Activiteiten

Aan het begin van ieder schooljaar worden de OR-leden ingedeeld in diverse werkgroepen. Iedere werkgroep heeft als doel een activiteit te organiseren in nauwe samenwerking met de school. Dit betreft grotendeels jaarlijks terugkerende activiteiten, zoals Sinterklaas, Kerstmis, Carnaval, Pasen, Schoolfotograaf, Schoolreis/Vonderdag.
Daarnaast kan de OR door de school gevraagd worden voor organisatie of assistentie bij overige activiteiten zoals de open dag en de algemene ouderavond.

Groepsouders

De OR is verantwoordelijk voor de aanstelling en ondersteuning van de groepsouders. De groepsouders fungeren als schakel tussen de groepsleerkracht en de ouders/verzorgers van de kinderen bij zaken van organisatorische aard. Denk hierbij aan hulpouders bij knutselactiviteiten, herfstwandeling, auto’s bij uitstapjes, maar ook een zelfgemaakt cadeau van de groep bij verjaardagen en afscheid van de leerkracht. In principe wordt gestreefd naar 2 groepsouders per groep.In ieder oneven jaar wordt een oproep geplaatst voor nieuwe groepsouders en worden de groepsouders opnieuw aangewezen. Bij de groepen 1/2 en 3 zal dit jaarlijks zijn i.v.m. doorstromen en samenvoegen van de groepen 1/2 naar groep 3 en in een enkel geval door omstandigheden ook in andere groepen.

Aanmelding

Bij het inschrijven van uw kind op school, wordt de OR hierover automatisch geïnformeerd. De penningmeester neemt vervolgens contact met u op voor incasso en lidmaatschap van de oudervereniging.

Contact

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over de oudervereniging, dan kunt u altijd terecht bij één van de OR-leden of via onderstaand e-mailadres. Ook kunt u via dit e-mailadres de Statuten en het Huishoudelijk Reglement opvragen.

E-mailadres: ouderraad.devonder@stgboom.nl

Meer informatie? Bel met

013 711 24 11