Vacature: directeur Bs de Vonder

Vacature:

Kinderen, collega’s en ouders zoeken:

directeur voor Basisschool de Vonder in Moergestel

Bs de Vonder is  een modern traditionele  dorpsschool. De school staat midden in de gemeenschap van Moergestel en is betrokken bij het dorp. In deze verbondenheid zien we de kracht van de onze dorpsschool. Wij geven met een team van 35 collega’s onderwijs aan 350 leerlingen.  Bs de Vonder is gehuisvest in een modern gebouw. Dit gebouw delen we met een andere basisschool (van een andere stichting) en ook de buitenschoolse opvang is onder dit dak gevestigd.

Wij zijn op zoek naar een verbinder en een bouwer. Een directeur die op doortastende wijze onze mooie dorpsschool meeneemt naar de volgende stap in haar ontwikkeling. Een ontwikkeling die recht doet aan bs de Vonder, de openheid waarmee de school verbinding maakt met het dorp en de plek die de school inneemt in Moergestel. Iemand die een duidelijke visie samen met het team uitwerkt, en handen en voeten weet te geven in de wijze waarop de uitvoering daarvan ondersteund wordt.

Weet jij een enthousiast team dat heel divers is samengesteld wat betreft ervaring en leeftijd in haar kracht te zetten? Zodat de kracht van de individuele leden ten goede kan komen aan het geheel. Waarin eenduidig wordt samengewerkt met behoud van de ruimte om het kind centraal te zetten? Weet jij een goede balans aan te brengen tussen een optimale samenwerking met externe partijen en het bewaken van de belangen van bs de Vonder?

Dan gaan we graag met je in gesprek. Meer informatie en een profielschets kun je opvragen bij mailadres: bestuur@stgboom.nl

Inschaling: Stichting Boom biedt een functie van 1,0 fte in de schaal DB (D12) volgens de CAO primair onderwijs.

Reageren op de vacature kan door je brief en c.v. uiterlijk 10 september toe te sturen aan bestuur@stgboom.nl

Korte tijd na sluitingstijd van de reactietermijn worden kandidaten uitgenodigd.

(Kandidaten welke werkzaam zijn binnen Stichting Edu-Ley, Stichting Samenwijs en vanzelfsprekend Stichting BOOM hebben bij gelijk geschiktheid voorrang.)

 

Meer informatie? Bel met

013 711 24 11